Новини

НИКЕА БГ- международно преместване и транспорт Германия, ЕС, Швейцария, Турция
2014-08-23
НИКЕА БГ е българска фирма за преместване на лични вещи, офис оборудване и тежки машини, базирана в София/ България. Фирмата осъществява своята дейност  на територията на България, ЕС, Швейцария и Турция, като не се колебаем да поемаме и изпълняваме поръчки и извън посочените дестинации. Основните дейности са:
1.Преместване на дом.
2.Преместване на офис.
3.Преместване на производствени мощности /тежки машини и съоръжения/.
Всички услуги могат да съдържат товарен трнспорт, разглобяване, опаковане, сглобяване, застраховане, вносно и износно обмитяване, митническо представителство, складиране, съхранение, услуги с автокранове, В и К услуги, дърводелски услуги.
Независимо дали се намирате в София, Варна, Констанца, Букурещ, Скопие, Истанбул, Будапеща, Виена, Мюнхен, Лайпциг, Берлин, Хамбург, Кьолн, Франкфурт на Майн, Цюрих, Женева, Лион, Париж, Валенсия, Венеция, Рим, Милано, Торино, Загреб, Белград, Атина, Солун или където и да е другаде- ако имате нужда от международно преместване, свържете се с нас в Германия /0049 17699968002/ или България /00359 888994550/, или чрез електронна поща- nikeabg@gmail.com. Ние ще изготвим оферта за Вашето международно преместване и ще го изпълним внимателно. В случай, че изберете оферта на друга компания, ние безплатно ще Ви консултираме относно изпълнението.
Разбира се, не сме сами.От 2005г до сега, наред с опит трупаме и безценни партньорства в и извън България. Част от тях са с ЕТ ГРОЗЕВ–Габрово, ВЕРТА- София, ШЕНКЕР-София, ДИНИС- София, Столична митница, ДЗИ-София, ЕСЕН- Турция, Асоциация на фирмите за премествания- Хамбург/ Германия, LKW- WALTER/ Виена, LKW AUGUSTIN/ Линц, GARTNER KG и много други, без които дейността ни не би била възможна.
До нови срещи,
НИКЕА БГ

 НИКЕА БГ и ЕНЕРГО ПРО
2013-07-16

Уважаеми дами и господа, през месец юни 2013 изтече Договор между НИКЕА БГ и ЕНЕРГО ПРО ЕООД.

В отговор на запитването от страна на ЕНЕРГО ПРО за ценово предложение от страна на НИКЕА БГ ЕООД за нов Договор считам за необходимо да Ви запозная с позицията на представляваното от мен  дружество, а именно:

НИКЕА БГ ЕООД не желае към момента да участва в конкурси, касаещи дейности, пряко или косвено свързани с поръчки от страна на ЕНЕРГО ПРО, като този отказ се основава на немотивирано влошените отношения между нас като изпълнител и ръководството на отдела Дирекция „Неджижими имоти“ в ЕНЕРГО ПРО в лицето на г-жа Елиана Георгиева и г-жа Меглена Петрова. През месец декември 2012 по време на изпълнение Поръчка, касаеща преместване на офисите на ЕНЕРГО ПРО от кула Е в кула Г на ВАРНА ТАУЪРС в град Варна, горепосочените госпожи си позволиха да проявяват враждебна некомпетентност по отношение на качеството на работата на НИКЕА БГ ЕООД, водени от „лични мотиви“, което е в разрез с всички бизнес норми и сериозно руши имиджа на ЕНЕРГО ПРО. Въпросното отношение не беше мотивирано от нищо, още повече, че поръчката беше изпълнена значително по-рано от искания срок, и остана неразбираемо за мен. 

Никога никоя институция или фирма от изброените по-долу наши големи клиенти не си е позволявала подобно непрофесионално отношение:

Е. ОН България, Техномаркет Европа, К§К Електроникс, Моторола България

БНТ, Столична община, Държавен Фонд „Земеделие“, НАП- София

Министерство на образованието инауката, Министерство на здравеопазването

Ромпетрол България, ЛИДЛ България, Национален Ядрен Център

Дейзи ТЕХ, Сага Карбон и Сага Комодитис – Париж, Франция

Хайдер Груп – Хановер, Германия, Дреес и Зомер – Дрезден, Германия

Вестас – Хамбург, Германия, Шмидт – Карлсруе, Германия

Енгел – Берлин, Германия, Hewlett Packard- Будапеща, Унгария

Първа Инвестиционна Банка, ДСК, Инвестбанк – София, Булстрад Живот

ТЕРЕМ, ВМЗ Сопот, ТИТАН – Златна Панега, Сенсата Технолоджис, MELEXIS,

ПФК ЦСКА, ПФК Левски, ПФК Локомотив-София, Български Футболен Съюз

 

 

Вярвам, че мотивите за моя отказ са ясни, като ще бъдат разбрани правилно. Оставам с най-добри чувства и благодаря на ЕНЕРГО ПРО за оказаното ми доверие, като желая на компанията успех.
Антон Райчев

 Пожелания за Весели празници
2012-12-27

Уважаеми клиенти, колеги и приятели, 

С настоящото съобщение искам да ви пожелая Весела Коледа и щастлива Нова Година!  През изминалите 12 месеца работихме здраво и упорито, като без да претендираме, че сме единствени и неповторими на пазара на услуги по преместване (хамали и транспорт), доказахме и непрекъснато го правим от 2005 г.,  че НИКЕА БГ предоставя надеждно преместване на лични вещи и офис оборудване в София, България и ЕС. Позволявам си да изброя и част от нашите клиенти, без които нямаше да сме това, което сме:
САГА КАРБОН, САГА КОМОДИТИС (ПАРИЖ), ВЕСТАС (ХАМБУРГ), Е ОН (ДЮСЕЛДОРФ);
ДРЕЕС И ЗОМЕР (ДРЕЗДЕН), ХАЙДЕР  ГРУП (ХАНОВЕР), ЕНЕРГО- ПРО (ПРАГА);
ИНВЕСТБАНК, РОМПЕТРОЛ БЪЛГАРИЯ, ПИБ, К и К ИНЖЕНЕРИНГ К и К ЕЛЕКТРОНИКС;
ТИТАН- ЗЛАТНА ПАНЕГА, БУЛСТРАД- ЖИВОТ, БУЛСТРАД- ЗДРАВЕ, НАП- СОФИЯ;
ПФК ЦСКА АД, ПФК ЛЕВСКИ АД, ТК ЛЕВСКИ, КУБРАТ ПУЛЕВ,  ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕ;
М ТРЕЙД, ПРИБОР 61 (ПЛОВДИВ), КАПАСКА, ЮНАЙТЕД ВИЖЪН.
Със сигурност пропускам някой от клиентите - не е нарочно, просто е по тяхно изискване.
Весели Празници, много здраве и успех в бизнеса и до нови срещи през 2013 г.
Антон Райчев - УправителПРЕМЕСТВАНЕ НА Е. ОН ВАРНА
2011-07-20

НИКЕА БГ   ИМА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ЗАЯВИ, ЧЕ УСПЕШНО ЗАВЪРШИ НАЙ-ГОЛЯМОТО КОРПОРАТИВНО  ПРЕМЕСТВАНЕ ЗА 2011Г НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ-  НА  Е. ОН - ВАРНА. ПРЕМЕСТВАНЕТО БЕ ИЗВЪРШЕНО В РАМКИТЕ НА ЕДИН КАЛЕНДАРЕН МЕСЕЦ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ВАРНА ОТ СГРАДА В БИЗНЕС ПАРК ВАРНА ДО МОЛ  "ВАРНА ТАУЪРС". ОБЕКТ НА ПРЕМЕСТВАНЕТО БЯХА 603 РАБОТНИ МЕСТА, КОИТО НАСТАНИХМЕ НА ОБЩО 15 ЕТАЖА ВЪВ "ВАРНА ТАУЪРС" НА ОБЩА ПЛОЩ  ОКОЛО 20 000 КВАДРАТНИ МЕТРА. В РАМКИТЕ НА ТАЗИ ПОРЪЧКА ИЗПОЛЗВАХМЕ ОБЩО 5 КАМИОНА И 23 ДУШИ ПЕРСОНАЛ- АТЕСТАТ ЗА КАЧЕСТВО И ПОТЕНЦИАЛ ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕМЕСТВАНЕ НА ГОЛЕМИ ОБЕМИ ЗА КРАТКИ СРОКОВЕ.
                ИЗРАЗЯВАМЕ СПЕЦИАЛНА БЛАГОДАРНОСТ НА ПЕРСОНАЛА НА Е. ОН БЪЛГАРИЯ ЗА ПРОАКТИВНОТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ПРЕМЕСТВАНЕ. ЖЕЛАЕМ ИМ ЗДРАВЕ И УСПЕХИ В ЛИЧЕН И БИЗНЕС ПЛАН!
               БЛАГОДАРИМ НА ТЕХНИЦИТЕ ОТ ЛИФТ СЕРВИЗ, БЕЗ КОИТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НЕВЪЗМОЖНО ДА СВЪРШИМ НАВРЕМЕ.
               БЛАГОДАРИМ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ВАРНА ТАУЪРС ЗА ДОВЕРИЕТО, С КОЕТО НИ ОБГРАДИХА ПРЕЗ ВРЕМЕ НА ПРЕМЕСТВАНЕТО!
              ОЧАКВАЙТЕ СКОРО  ПОИМЕННИ БЛАГОДАРНОСТИ!
  АНТОН РАЙЧЕВ- УПРАВИТЕЛ НИКЕА БГ ЕООД
ПП СКОРО ОНОВО ЩЕ БЪДЕМ В СОФИЯ-  ТОВА ГО КАЗВАМ НА НАШИТЕ "ПРИЯТЕЛИ".
ОЧАКВАЙТЕ НИ! НИЕ ИДВАМЕ...Copyright © 2012 "Никеа БГ" ЕООД

Created by Far far away