Услуги и цени

Товарен транспорт за цялата страна, ЕС и Швейцария
НИКЕА БГ извършва транспорт с и без товаро-разтоварни дейности в Европа и Швейцария в неограничен обем - както експресни доставки до 1000 кг., така и цялостен транспорти за индустриални цели, лични вещи и офис обзавеждане и оборудване.

„Никеа БГ” ЕООД разполага със собствен товарен транспорт: камиони Мерцедес 340D (4.2 тона, 16 м3), Мерцедес 310D (3.5 тона, 13 м3, падащ борд) — идеални за градски условия.

Начин на плащане - след извършване на услугата, договорена от клиента и представител на "Никеа БГ", в брой или по банков път с данъчна фактура (с ДДС).

Преместване на дом
Всяко преместване в нов дом е специално и в тази връзка "Никеа БГ" осигурява сигурно и спокойно домашно преместване, като отделяме специално внимание на всяка Ваша вещ. Важно е да знаете, че всички мебели задължително се опаковат, като това е вкл. в офертната цена и не я оскъпява.

Преместването протича най-общо в следните стадии:
1. Подготовка - разглобяване, там където е и ако е необходимо, опаковане на мебелите и техниката с подходящи материали.
2. Изнасяне на имуществото и товаренето му в транспортни средства.
3. Транспортиране на имуществото до новия адрес.
4. Разтоварване и нанасяне на имуществото според желано от клиента разпределение.
5. Разопаковане и сглобяване на разглобените артикули, ако има такива.
6. Изнасяне на опаковъчните материали.

Важно е да знаете, че с оглед безопасността на товара "Никеа БГ" изнася и товари вещите Ви по ред, който служителите и изработват, освен в случаите, когато е договорено друго или се налага друго.

При ползване на ВСИЧКИ услуги препоръчваме БЕЗПЛАТЕН оглед.

Преместване на офис (за София, Варна, Бургас, Пловдив)
Доверете се на "Никеа БГ", за да получите професионални и ефективни услуги на цена, съобразена с и адекватна на българските икономически условия. За да реализирате безпроблемно преместване, което да не затрудни или прекрати икономическата дейност на компанията Ви, "Никеа БГ" извършва премествания по всяко удобно за Вас време, следвайки разбира се разпоредбите на BG и EU законодателството. Преместването протича в следния ред:

1. Подготовка- разглобяване, там където е и ако е необходимо, опаковане на мебелите и техниката с подходящи материали.
2. Изнасяне на имуществото и товаренето му в транспортни средства.
3. Транспортиране на имуществото до новия / новите адреси.
4. Разтоварване и нанасяне на имуществото по предварително изготвен план.
5. Разопаковане и сглобяване на разглобените артикули, ако има такива.
   - Сейфове, ups и други нестандартни като маса или форма и големина вещи се изнасят и      транспортират oтделно.
6. Изнасяне на опаковъчните материали.

При ползване на ВСИЧКИ услуги препоръчваме БЕЗПЛАТЕН оглед.

Международно преместване
От 2005 година досега непрестанно трупаме опит в международните премествания. Предлагаме транспорт и хамалски услуги до всяка точка на ЕС, Швейцария, Република Турция и Близкия Изток. Коректността и добрата цена ни позволиха да установим трайни партньорски взаимоотношения в Европа и Турция, благодарение на което сме в състояние да извършим скоростно и качествено всяко едно корпоративно и частно преместване.

Опитът ни и необходимостта да комуникираме и взаимодействаме с нашите германски партньори, както и да разширяваме и подобряваме услугите си, ни накараха да регистрираме свой клон в Кьолн, Германия, от където се координират и организират преместванията и транспорта от, за и в Западна Европа. Пътническият транспорт в Швейцария, както и преместванията от, за и в Швейцария, управляваме чрез собствен клон, регистриран в Кантон Цюрих, Швейцария. При всички случаи използваме собствен ресурс и непрестанен контрол над стоки и товари.

При ползване на ВСИЧКИ услуги препоръчваме БЕЗПЛАТЕН оглед.

Преместване от / до Швейцария
НИКЕА БГ е специализирана във всички видове премествания от и до Швейцария.

Нашите услуги включват:
- Преместване на офис от / до Швейцария;
- Преместване на дом от / до Швейцария;
- Общ транспорт от / до Швейцария.

На силно конкурентния пазар на транспортни услуги оцеляват само онези, които са в състояние да реагират бързо, предлагайки прости и надеждни решения на своите клиенти. Ключови фактори за реализирането на най-правилните решения са наличието на бизнес-ориентиран начин на мислене и аналогичен подход към действието. Наред с това е необходимо гарантиране на изключителна гъвкавост и мобилност, с цел осигуряване на най-доброто възможно качество на услугата за клиента.

Вашите изисквания са във фокуса на нашето внимание в НИКЕА БГ. Ние работим за Вас, за да освободим времето Ви за по-важни и приятни занимания, без да имате грижи за преместването си. Научете повече за нашите услуги в Швейцария.

Всяко преместване от / до Швейцария винаги изисква прецизно планиране, с цел безпроблемно реализиране и успешно приключване. Като наш клиент Вие винаги сте в центъра на нашето внимание. Свържете се с нас - ще се радваме да обсъдим заедно Вашето преместване.

Планирате ли преместване? Обърнете се към нас за съдействие! Всичко онова, което обикновено е свързано с едно преместване, едва ли попада сред предпочитаните от Вас занимания. Затова Ви приветстваме с Добре дошли в НИКЕА БГ – вашият надежден партньор в преместването, който ще подходи към задачата с необходимото внимание, лекота и професионализъм. На това дължим десетките доволни клиенти, които се доверяват на нашите услуги повече от 15 години.

1. Частно преместване;
2. Корпоративно преместване;
3. Преместване на тежки машини и специфично оборудване.


NIKEA BG е на ваша страна за да отговори на Вашите въпроси и да Ви предостави необходимите съвети, решения и интелигентна логистика. Опаковане, транспортиране, разопаковане, застраховка, съхранение, митническо обслужване – доверете ни се за всичко онова, с което през годините се справяме успешно не само в национален, но и в международен мащаб, независимо от това къде се намирате и коя е Вашата следваща дестинация. Ние планираме Вашето преместване въз основа на дългогодишния си опит така, че нашите любезни служители да могат да преместят Вашите вещи от точка А до точка Б, винаги навреме и по начин, който не ангажира Вас, близките или колегите Ви. Искаме да се насладите на безгрижието при преместването си! Обърнете се към НИКЕА БГ и разгледайте нашия сайт WWW.NIKEA.BG.

Със задоволство откриваме положителните отзиви на нашите клиенти в различни рейтингови портали в транспортния сектор в интернет. Очевидно правим нещата по правилния начин, щом нашите клиенти са доволни от услугите ни. Ако търсите компания, на която да се доверите за своето преместване, Ви съветваме да прегледате отзивите предварително.

Независимо дали сте несемейни, със семейство или сте собственик или управител на фирма, ще оцените нашето обслужване. Можете да се обърнете към нас както за частно, така и за корпоративно преместване, независимо от размера на Вашето домакинство или бизнес. Ние сме специалисти до всяка най-малка подробност и нашите клиенти оценяват това, когато техните доволни служители се върнат най-бързо на новото си работно място или пък семейството е в новия си дом. Нашият широк спектър от услуги включва следните групи дейности:

Проверяваме лично обемът на подлежащите на преместване вещи, обзавеждане, оборудване, с цел определяне на точния размер на разходите. Планираме с максимална точност процеса по преместване.

Осигуряваме пълно обслужване и максимален комфорт за клиента. Предлагаме демонтаж и монтаж на мебели, в т.ч. на кухненско обзавеждане и оборудване, опаковане със специални защитни материали, съхранение на склад (когато е необходимо), осигуряване на натоварване и разтоварване, транспорт на едрогабаритни музикални инструменти.

Предлагаме преместване от и до Швейцария (Цюрих, Базел, Берн, Люцерн, Женева и всяка друга точка) и навсякъде в ЕС.

Нека планираме заедно! Обадете ни се, за да уговорим час. Веднага ще изготвим за Вас необвързваща оферта.

Обадете ни се на:
+41 767 65 25 48 – за Швейцария
+359 888 994 550 – за България
+359 896 660 750 – за България

или не пишете на e-mail nikeabg@gmail.com

Нетрадиционни услуги
Пренасяне на тежки и(или) обемни предмети; преодоляване на много стълби, дълги разстояния и други препятствия; голям обем на работа: цената се определя след безплатен оглед.
Предмети с маса 200÷2000 кг: по договаряне.

Пренасяне на предмети с голяма маса:
- Тежки музикални инструменти: пиана, рояли, органи;
- Медицинско оборудване: ренгенова апаратура, скенери, ЯМР;
- Офис оборудване: копирни машини, скенери;
- Машини: стругове, агрегати, преси, фрези;
- Предмети от бита: камини, масивни мебели;
- Произведения на изкуството: скулптори, инсталации;
- Каси (сейфове), метални шкафове.

Начин на плащане - след извършване на услугата, договорена от клиента и представител на "Никеа БГ", в брой или по банков път с данъчна фактура (с ДДС).

Опаковане и демонтаж
Допълва услугите „преместване на офис” и „преместване на дом”. Включва:
1. Демонтаж на мебелите, които не могат да бъдат пренесени и транспортирани в сглобения им вид (или по Ваше желание).
2. Опаковане.
Всички мебели ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се опаковат с фолио, аеропласт или велпапе.
3. Монтаж и разопаковане.

Ако разполагате с време и възможности може да извършите тези дейности сами - вижте съветите ни за опаковане и демонтаж.

Доставяме всички видове опаковъчни материали: стреч фолио, аеропласт (бабъл), кашони (всички р-ри), широколентово тиксо (скоч), велпапе, сезалови чували, канап, амбалажна (опаковъчна) хартия. Предоставяме БЕЗПЛАТНО кашони.

Товарене и разтоварване
Разтоварване и товарене на тирове, контейнери, камиони и влакови композиции.
Подреждане, пакетиране, сортиране и броене на стоката.

Съхранение на имущество
Никеа БГ ЕООД Ви предлага възможност за съхраняване на имущество (лични вещи, мебели, стока и др.). Нашият склад се намира на 15 минути път от центъра на София. Охранявян е от СОТ и е напълно пригоден към високите изисквания на клиента. Предоставяме възможност за съхранение на имущество в неограничени обеми за неограничено време на истински конкурентна цена.

Доставка на мебели и техника
„Никеа БГ” доставя мебели, бяла (черна) техника и други стоки в деня на закупуването им.

Услугата не е чисто „хамалска” - може да включва монтаж и аранжиране на новите Ви мебели. „Никеа БГ” разполага със специалисти - мебелисти и дърводелци.

Куриерската услуга е много полезна за магазините, които имат затруднения с осигуряването на товарен транспорт и (или) професионални хамали за извършване на доставките си. Куриерските фирми извършват предимно доставки на леки пратки

Алгоритъм на преместване
1. Извършване на безплатен оглед от наша страна на имуществото, което ще подлежи на преместване — по Ваш избор. При преместване на офис огледът е препоръчителен.
2. При желание от Ваша страна се сключват както договор за изпълнение с ясно описани права и задължения от наша страна, така и застраховка на Вашите вещи.
3. Разделяне на стоките от първа необходимост (храна, лекарства и др.) от останалите неща, които със сигурност предполагате, че няма да Ви трябват спешно.
4. Опаковане на вещите и демонтаж — извършва се от Вас или от нас според предварителна уговорка (съвети за опаковане и демонтаж).
5. Избиране на подходящ маршрут за нашите превозни средства - ако е възможно по широки улици и с по-качествена настилка.
6. Запазване на място за паркиране в максимална близост до адресите, където ще бъде осъществявано преместването.
7. Уверете се, че асансьорът работи.
8. Товарене.
9. Обезопасяване на товара.
10. Разтоварване.
11. Разопаковане, монтаж и подреждане.
12. Запазване на спокойствие през цялото време: най-трудно и най-важно.

Преместване на машини и съоръжения
"Никеа БГ" използва утвърдени методи, съобразени с условията на място при преместване на машини и съоръжения до 20 000 кг.
Важно е възложителят да знае, че в подобен вид преместване се ползва и различна техника и оборудване- кранове, макари, високотонни колички, такелаж, платформи, мотокари, често се налага изграждане на рампи и подходи, разширяване на проходи и врати.
От изключително значение са теренът (равност на повърхността, наклони) и достъпът до машината (препятствия, допълнително изградени стени, прагове). Препоръчително е представяне на техническата документация на оборудването с цел внимателен анализ и подбор на подход при преместването.

При ползване на ВСИЧКИ услуги препоръчваме БЕЗПЛАТЕН оглед.

Допълнителни услуги
- Обща работа;
- Къртене, чистене и извозване;
- Почистване на мазета, тавани и строителни обекти;
- Изхвърляне на отпадъци, неизискващи специален режим;
- Изрязване и почистване на дървета и храсти;
- Изкопни работи на трудно достъпни места.

Copyright © 2012 "Никеа БГ" ЕООД

Created by Far far away