За нас

Уважаеми клиенти,

„Никеа БГ” ЕООД (BG-Hamali.com) е създадена през 2005 година и е специализирана в преместване на лични вещи и офис оборудване в София (Варна, Бургас, Пловдив), страната и до всяка точка на ЕС и Швейцария. Основните хамалски услуги са „преместване на дом” и „преместване на офис”. Всички хамалски услуги могат да включват и „товарен транспорт”.

Чрез своя регистриран клон в Швейцария фирмата изпълнява пътнически трансфери от и до летищата в градовете Цюрих, Базел и Женева, както и от и до всяка друга точка в Швейцария.

От създаването си до сега фирмата успя да се утвърди на българския пазар, като намери начин да комбинира качество, бързина и коректност при изпълнение на своите услуги. Основния състав на "Никеа БГ" се състои от студенти и бивши студенти с богат опит в хамалските услуги.

Фирмата разполага със собствен товарен транспорт (камиони Мерцедес, 3.5÷4.2 тона, 13÷16 м3, падащ борд), като е в състояние да извърши исканата от Вас услуга незабавно и спешно, без това да се отразява на цената. Извършването на услугата ще започне до 8 часа от момента на позвъняването за всяка точка на България.

Никеа БГ ЕООД единствена от професионално занимаващите се с преместване български софийски фирми осъществява премествания на офиси на територията на Варна и Бургас, без това да оскъпява услугите и!

Според възникналата за Вас необходимост "Никеа БГ" Ви предоставя по избор:
- само транспорт;
- само хамали;
- транспорт и хамали;

"Никеа БГ" извършва преместване на каси, сейфове, пиана, рояли, машини, стругове, складови наличности, строителни материали и други; товарене и разтоварване на камиони, тирове, контейнери, влакови композиции.

Copyright © 2012 "Никеа БГ" ЕООД

Created by Far far away